Banner image

Plumbo får et nytt familiemedlem

24. august, 2021
Tester ingress

Plumbo har vært en effektiv avløpsåpner siden 1909. Siden den gang har den effektive avløpsåpneren fått mange nye familiemedlemmer. Det siste tilskuddet er Plumbo Håroppløser.

Plumbo Pulver, Plumbo Proff Aktiv Gel og Plumbo Power Gel er alle produkter som fjerner propper i sluk og avløp av alle typer organisk stoff, som mat, fett, såpe, hud osv. Disse produktene fungerer også på hår, men med Plumbo Håroppløser vil prosessen gå enda raskere og mer effektivt når hår er problemet til at det går tett.

Plumbo Håroppløser er tyngre enn vann, og synker ned der problemet er før den løses opp av vannet som ligger foran proppen. Dette gjør at den får virke i konsentrert form og løser opp propper med mye hår raskt og effektivt. Plumbo Håroppløser er ideell i sluk og avløp fra dusj, badekar og baderomvask.

Plumbo Håroppløser kan brukes i alle typer godkjente avløpsrør av plast, PVC, kobber osv. Det skader ikke porselen, lodding, emalje, septiktanker eller rustfritt stål. Plumbo Håroppløser fjerner også dårlig lukt.

Du vil finne Plumbo Håroppløser 1 l i flere faghandelskjeder utover høsten, og produktet kommer også i dagligvarehandelen i mindre emballasjeastørrelse.