Om Krefting

28. mars, 2017
Krefting er en norsk familiebedrift som produserer og distribuerer merkevarer av ren kvalitet i Norge og Sverige. Vi leverer produkter til rengjøring, vedlikehold og overflatebehandling av bil, båt, hus, hytte, hage og hjem. Vår strategi er at vi skal være en profesjonell, rå og offensiv merkevareleverandør.

Krefting er en norsk familiebedrift som produserer og distribuerer merkevarer av ren kvalitet i Norge og Sverige.
Krefting har vært leverandør og produsent av merkevarer av ren kvalitet siden 1964. Vi har produkter som skal hjelpe våre kunder å rengjøre, fornye og beskytte. Vårt mål er å kunne tilby våre merkevarer til forbruker, gjennom gode og langsiktige samarbeid med grossistledd og butikker. For å oppnå dette, jobber vi kontinuerlig med å være relevant for forbrukerne med produkter, kvalitet, markedsføring, pris og tilgjengelighet. Våre kunder, og våre kunder sine kunder, er de vi lever av – her jobber hele bedriften daglig for å imponere.

Vi leverer produkter til rengjøring, vedlikehold og overflatebehandling av bil, båt, hus og hage, samt insekt- og skadedyrsmidler. Vår mest kjente merkevare er Plumbo. I tillegg er vi eksklusiv distributør av Autoglym bilpleiemidler. Blant våre andre kjente merkevarer er Ferro-Bet, Selaclean, Stabil, Duxola, Soteks, Nippon, Kirk og Temus.
Vårt hovedkontor er på Vøyenenga utenfor Oslo.

Kontor i Ringeriksveien 164 på Vøyenenga i Bærum