Nyheter fra Autoglym

Autoglym lanserer denne våren to store nyheter til privatmarkedet.

Polar Blaster er en robust og solid skumkanon med justerbar dyse. Den har bred og stødig flaske med stor åpning for enkel blanding av polarprodukt og vann. Gir optimal utnyttelse av alle Polar-produktene. Den gjør forvask, vask og beskyttelse av bilen på den raskeste og tryggeste måten.

Polar Blaster lager tykt skum som henger godt, av Polar Blast. Den sørger for at Polar Wash legger seg i dybden og effektivt rengjør. Polar Seal får perfekt konsistens for påføring i løpet av få sekunder, og etterlater en fullstendig vannavvisende overflate. Polar Blaster er justerbar, og lar deg enkelt følge bilens konturer slik at hele bilen dekkes. Produktet er klart til bruk, og kompatibel med Ava og Kärcher høytrykkvaskere.

Ultra High Definition Ceramic Coating er det mest slitesterke produktet vi noensinne har lansert. Produktet henter ut en uovertruffen dybde i glansen, gir en glasslignende finish og har en ekstremt lang holdbarhet.Fremhever resultatet ytterligere og øker slitestyrken på behandlingen til det ytterste.

Når man vil ta bilpleie til neste nivå, er det UHD Ceramic Coating det du skal bruke. UHD Ceramic Coating gir deg et profesjonelt resultat og gjør behandling av bilen din enda enklere.