Naturent™ spraykonsentrat

12. april, 2023
Nå har det kommet en klimasmart nyhet fra Plumbo. Naturent Spraykonsentrat, lag din egen effektive rengjøringsspray og tilsett temperert vann fra springen.
Banner image

Nå lanseres Naturent™ Spraykonsentrat, rengjøringsprodukter i klimasmarte papirposer. Tilsett vann, og fyll blandingen på en gjenbruksflaske med sprayfunksjon, så er du klar til å gyve løs på skitt og smuss!

Sprayfunksjon med integrert skumdyse sørger for minimal spraytåke, og er produsert for å holde i mange år.

Naturent™ Spraykonsentrat inneholder nøye utvalgte biologisk nedbrytbare ingredienser av naturlig opprinnelse. Dette er et naturlig rengjøringsmiddel sertifisert av Ecocert Greenlife i henhold til ECOCERT standarden. Ingen unødvendige ingredienser, ingen parfyme, parabener eller fargestoffer. Den kompakte refillposen av papir bidrar til redusert plastforbruk, transportbehov og lagringsplass. Benytter du i tillegg en resirkulerbar gjenbruksflaske i rengjøringen, reduserer du plastforbruket ytterligere.

Naturent Spraykonsentrat kommer foreløpig i tre varianter, for Kjøkken, Baderom og Multi (universal), og kan kjøpes hos Europris, Meny og MaxMaling.no

Naturent-Spraykonsentrat
Naturent Spraykonsentrat