«Jeg anbefaler alle å ha en Hagerty rensemaskin til utleie i butikken sin»

27. september, 2019
Banner image

Uttalelsen kommer fra Egil Johanssen i Happy Homes Mandal. Han har hatt en Hagerty-maskin i butikken så lenge han kan huske, og maskinen er viktig for driften av butikken på mange måter.

Happy Homes Mandal ligger rett i utkanten av Mandal sentrum. Butikken har holdt på siden 1998, og har en miks av privatkunder og næringsdrivende, men med hovedvekt på privatkundene. De har hatt Hagerty rensemaskiner som del av tilbudet sitt i butikken i minst 20 år.

Butikksjef Egil Johannesen sier at det gjøres veldig lite for å markedsføre at de tilbyr rensemaskiner. Dette har blitt godt kjent gjennom jungeltelegrafen. I tillegg sørger de for at maskinen står fremme i butikken og at det er hengt opp plakat om at de har en maskin til utleie.

Maskinen leies ut til mange forskjellige formål. Det er til hus, bil, hytte osv. Kundene er privatpersoner, kommunale foretak, rengjøringsbyråer etc. «Det å ha en Hagerty-maskin til utleie trekker nye kunder og kundegrupper til butikken. Dette gir nye kunder som kommer tilbake og handler andre ting også.» sier Egil Johanessen.

Butikken leier ut rensemaskinen for 200,- pr døgn. I tillegg må alle som leier, kjøpe minst én flaske rensemiddel til 249,-. Butikken har ikke et regnestykke som viser akkurat lønnsomhet i å ha en maskin, men de ser omsetningsnedgang i perioder når de ikke har hatt maskin på grunn av reparasjon e.l. Egil er ikke i tvil om at det tjenes gode penger på maskinen, og anbefaler Hagerty rensemaskin.