Antirust-maling beskytter mot rust

18. mai, 2020
Banner image

Ferro-Bet serien er utvidet med Ferro-Guard, en profesjonell vanntynnet antirust-maling og grunning i ett produkt. Produktet er basert på en nyutviklet akrylharpiks, som er tilsatt spesialtilpassede korrosjonsinhibitorer. Dette er en ny generasjon langtidsvirkende og miljøvennlig 1-komponent antirustmaling som er utviklet for barske, vær- og saltutsatte industrielle og marine miljøer, men passer også for prosjekt hjemme som trenger beskyttelse fra rust.

Hva beskytter antirust-maling?

Antirust-maling beskytter stål og metall mot korrosjon og ytre belastninger. Ved 2 strøk er det forventet 12 års levetid på coatingen.

Egenskaper av Antirust-maling

En meget god beskyttelse i tøffe klimaer, da den er formulert med pigmenter av høy kvalitet. For å oppnå tilsvarende beskyttelsesnivåer, som ved tradisjonelle løsemiddelbaserte systemer, er det en mindre tykkelse på coatingen. Produktet passer godt til både store og mindre jobb, der kravene er store på korrosjonsbeskyttelse.

Påføring av Ferro-Guard

Det er ikke behov for sandblåsing før påføring, men produktet skal vare fritt fra rust. Produktet høytrykksvaskes, og er deretter klart for behandling. Den kan brukes på følgende underlag: stål, galvanisert stål (nytt og gammelt), jern, smijern, støpejern, aluminium og tidligere malte flater. For å påføre produktet, bruker du bare en malerkost, lakkrulle eller luftløs malingssprøyte. Produktet skal ikke tynnes. Forbruk: +/- 5 m²/L pr. strøk ved 85 µm tørrfilm.

Bruksområder for Industri

• STÅLSTRUKTURER: broer, rør/rørledninger, tårn, rørstativ, tårn, stålbjelker etc
• TANKER: siloer, oljetanker, vanntanker etc
• METALLOBJEKTER: gjerder, portstolper, balustrader og rekkverk, hyller, dører etc
• TRANSPORTUTSTYR: containere, tilhengere, maskiner, kraner etc
• REDSKAPER: landbruksredskaper, verktøy

Bruk av vannfortynnende Antirust-coating

  • 2 strøk er anbefalt for langtidsbeskyttelse.
  • 1 grunningsstrøk med Ferro-Guard, kombinert med annen topp-coating for moderat beskyttelse.
  • En behandling med ett strøk er mulig på tidligere behandlede flater.
  • 1 strøk direkte på slitt galvanisert metall

Farger av Ferro-Guard

Disse fargene finnes Klar/Clear, Jet Black og Pure White, og de finnes i spann på 0,9l og 9l.

Her kan du finne mer informasjon, men også de andre Ferro-Bet produktene vi har i sortimentet: https://ferro-bet.no/produkter/