3 nye produkter fra Autoglym

28. februar, 2024
Banner image

3 nye produkter fra Autoglym har nå ankommet til vårt lager! Dette er tre nye produkter som passer perfekt til vårens første rengjøring etter en lang vinter. Disse produktene hjelper deg å vedlikeholde bilen til et helt nytt nivå! Les mer om produktene her:

  • Ceramic Wash & Protect 1 liter
  • Advanced All Wheel Cleaner 1 liter og 2,5 liter
  • Easy Sprayer 1 liter

Hva er det som gjør disse tre produktene så unike?

Ceramic Wash & Protect

Ceramic Wash & Protect er en keramisk sjampo som er utviklet for å gi en unik trippelvirkende bilvaskløsning. Den superkonsentrerte, lavtskummende sjampoen vil være vår nye sjampo som hever nivået for en finish fra en sjampo:

  1. Den gir en grundig rengjøring.
  2. Den genererer en enestående høyglansfinish.
  3. Den etterlater en vannavvisende overflate.

Den hydrofobe barrieren gjør tørkingen raskere og vil også bidra til å sikre at din neste rengjøring blir enda enklere. Ceramic Wash & Protect fungerer sammen med alle lakkbeskyttelser fra Autoglym og er den perfekte partneren for Rapid Ceramic Spray for å gi påfyll av beskyttelse og glans mellom påføringene.

Den konsentrerte formelen gir 33 vask fra 1L-flasken ved bruk av 10 L vann!

Man som rengjør kaross på bil med Autoglym Ceramic Wash & Protect
Man som vasker bil med Ceramic Wash & Protect fra Autoglym

Advanced All Wheel Cleaner

Advanced All Wheel Cleaner er en pH-nøytral, skummende felgrens som kan brukes på nesten alle hjultyper. Produktet fester seg til hjulet og øker kontakttiden for effektivt å fjerne skitt og andre forurensninger. De aktive ingrediensene blir dype røde når de reagerer med bremsestøv og andre metallpartikler som kan ha festet seg til hjulene.

Metallpartiklene løsnes skånsomt og kan lett skylles bort for å la hjulene dine skinne. Egnet for vanlig bruk på nesten alle hjul, inkludert på lakkerte, malte, diamantslipte, elokserte overflater. Advanced All Wheel Cleaner vil bli produsert i en 1L standard trigger sprøyteflaske og en større 2,5L kanne som kan brukes sammen med den nye Easy Sprayer.

Den nye Advanced All Wheel Cleaner vil være vårt flaggskip hjulrens og vil sitte i midten av vårt nåværende utvalg og tilby et pH-nøytralt alternativ med fargeendringsteknologi.

Advanced All Wheel Cleaner på dekk hvor produktet reagerer på jernpartikler på overflaten.


Easy Sprayer 1 liter

Easy Sprayer er en flerbrukssprøyte av høy kvalitet designet for å fungere i sammen med et bredt utvalg av Autoglyms rengjøringsprodukter og vil bli lansert som den perfekte partneren for Advanced All Wheel Cleaner 2.5L.

Spraykannen er enkel å bruke og gir den perfekte spraykonsistensen som lar deg få maksimal produktdekning raskt og med mindre innsats, noe som gjør den til den optimale løsningen for rengjøring av hjul og biler. Laget av slitesterke materialer, er Easy Sprayer bygget for å tåle regelmessig bruk og kontakt med Autoglyms rengjøringskjemikalier.

Komplett med en viftedyse for bred spray og en kjegledyse for en smal spray som gir mulighet for allsidighet og kontroll. Sikkerhetsventilen og den vil ta av trykk i sprøyten umiddelbart etter bruk. Easy Sprayer kan inneholde opptil 1 liter produkt og har målemerker på siden for att du nøyaktig skal se hvor mye produkt du har tilsatt.

Bruk av Autoglym Easy Spray på dekk
Bruk av Autoglym Easy Spray som sprejas på dekk

Vi håper disse 3 nyhetene fra Autoglym vil gi deg en god start på våren. Vi anbefaler deg virkelig å prøve disse når du skal rengjøre bilen fra en lang og hard vinter!

Vil du lese mer kan du sjekke ut autoglym.no